Jelenlegi hely

Adatvédelmi tájékoztató

Az ealberlet.hu kezeli a hirdetés beküldő felhasználók személyes adatait, kizárólag  hirdetés kezelés céljából.

Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a weboldalon kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: Nyíregyháza,Emlék út 18.
Az adatkezelő elérhetősége: 06202332619, hello@ealberlet.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó a hirdetés feladásával kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: hirdetést beküldők

A kezelt adatok köre: email cím,név

Az adatgyűjtés célja:hirdetés kezelés.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
Ranyhóczki György - 06202332619

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok, valamint a hirdetés feladást  követően, 95 napon belül törlésre kerülnek.

A weboldalt hirdetést beküldő felhasználói kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A hirdetést beküldő felhasználók, a hirdetésben megadott adataikat törölhetik, vagy módosíthassák, belépés után a fiókom menü alatt, törlés, vagy szerkesztés, menüpontot használva.

Az ealberlet.hu által kezelt felhasználói adatok nem kerülnek kiadásra harmadik fél számára.


Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer